Како да добиете повеќе бесплатни вртења за Coin Master?

Coin Master не е ништо помалку од било која зависност, особено кога сакате да го изградите вашето Coin Master село. Бесплатните автомати не се доволни за купување на надградбите, а трошењето на парите е секогаш ограничено. Ако сте исцрпени со напаѓање други ривалски села за монети, не грижете се. Овде ќе научите како да добиете повеќе бесплатни вртења за Coin Master.

Coin Master ги сака следбениците на социјалните мрежи.

Едноставно следете го Coin Master на Facebook и Twitter и секој ден куп бесплатни линкови можат да паднат во вашите раце за бесплатни вртења на Coin Master. Девелоперите на Coin Master Moon Active ги споделуваат овие линкови со своите следбеници.

Проверете ја оваа страница за дневни бесплатни вртења за Coin Master.

Овде ќе најдете нови вртења за Coin Master секој ден и во текот на денот. Често проверувајте ја оваа страница и придружете се на групите на Whatsapp Telegram, Facebook за ажурирања во живо за бесплатните вртења.

Дозволете да добивате известување од веб-страната за никогаш да не пропуштите линк за бесплатни вртења.

Покани пријатели

Зошто да не ги поканите вашите пријатели на Facebook? Тие не треба само да ја прифатат поканата, туку и да ја преземат играта и да се логираат преку Facebook. И секој пат, ќе добивате 40 Coins Master бесплатни вртења. Помножете ги вашите потенцијални пријатели на Facebook со 40 кои можат да ја прифатат вашата покана и проверете го бројот на монети што ќе ги имате.

Барајте вртења како подароци

Додадете минимум 100 пријатели во играта и побарајте од нив вртење како подарок. Coin Master овозможува до 100 бесплатни вртења од 100 активни пријатели кои можат да ви испраќаат подароци дневно. Секој подарок што ќе го добиете од вашиот пријател ќе ви даде едно вртење. Така, можете да се обидете да разменувате подароци со вашите пријатели.

Не прескокнувајте видео реклами

Иако видео рекламите иритираат кога ја играте играта, тие се добар извор за да добивате бесплатни вртења на Coin Master секојдневно, едноставно со гледање на рекламите.

Вртење

Овој метод звучи иронично, но можете да добиете еден тон бесплатни вртења на Coin Master со едноставно вртење. За да имате среќа, треба да добиете три симболи за енергија за вртење по ред, а ако постојано повторувате, можете да го вртите неограничено време.

Надградете го вашето село

Може да добиете бесплатни вртења за Coin Master со секое ниво погоре на селото. Тешко е да се направи тоа бидејќи ви треба злато за да го надградите селото, што може да потрае. Овој метод е за оние кои имаат трпение и доволно злато.

Не го пропуштајте учеството на настани.

Како и многу други игри, секогаш има некој настан во Coin Master. Учеството во овие настани може да ви донесе повеќекратни бесплатни вртења.

Заклучок

Добивањето бесплатни вртења е од суштинско значење, но можете да добиете повеќе начини за да добиете повеќе бесплатни вртења во Coin Master. Затоа, пробајте ги сите методи, но проверката на оваа страница е најважна и секој пат кога работи методот за ентузијастите за во Coin Master.

Read more about coin master in Portuguese